Dimecres 20 de setembre de 2023: mesa social, Consorci de Turisme Penedès i comissió informativa al Consell Comarcal

Dimecres 20 de setembre: mesa social, Consorci de Turisme Penedès i comissió informativa al Consell Comarcal

A quarts de 10 del matí assisteixo a la mesa social, convocada pel regidor de serveis socials Joan Gimeno. Tenim molts punts a tractar. Felicito al Joan perquè, amb només tres mesos, ha assumit completament una regidoria complicada com és benestar social, entenent el funcionament i treballant per millorar el benestar de la ciutadania. Acabem la mesa social que són quasi les onze del matí!

Vaig cap al mercat, que avui fem els pressupostos participatius al nucli, i en una estona la Judith i jo marxem cap a Vilafranca del Penedès, concretament a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La Judith és la regidora de turisme i la representant de l’Ajuntament al Consorci de turisme del Penedès. Ja ho era l’anterior legislatura i, en aquesta legislatura, també seguirà formant part de la Junta de govern i és nomenada vicepresidenta cinquena. Felicitats, t’ho mereixes, una gran regidora de turisme! A les 12 del migdia la Judith i jo assistim a la trobada d’alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de turisme, dels municipis que formem part del Consorci de turisme del Penedès, convocats pel nou president del Consorci Lluís Valls, que també és alcalde de Gelida. Una reunió interessant on ens explica la situació actual i els nous reptes, molt engrescador!

Després hi ha l’assemblea i la Junta de govern del Consorci, del que en forma part la Judith. Surto fora i l’espero, i aprofito per parlar amb l’amic Jaume Casañas, que ara feia dies que no coincidíem.

Per la tarda assisteixo a la primera comissió informativa del Consell Comarcal del Baix Penedès, d’aquesta legislatura. Una comissió amb deu punts a l’ordre del dia, on la majoria són la concessió de beques menjador escolars, pels alumnes de la comarca en situació econòmica i social precària. A l’estar a l’inici del curs escolar, hi ha més aprovacions d’ajudes escolars.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari