Divendres 11 d’agost: segon dia de Festa Major amb la cercavila, el pregó i el sopar a la fresca

Divendres 11 d’agost: segon dia de Festa Major!

Pel matí és laborable, per tant, a l’Ajuntament fent feina i també feina de Festa Major, posant el despatx a punt i fer un últim repàs perquè aquesta tarda tot surti bé!

A quarts de 7 de la tarda ja hi ha moviments pels carrers: tapar portes i finestres pel foc dels diables, membres de les diferents entitats pujant a la Riba, … A les 7 de la tarda comença la cercavila amb el Ball de Diables i diablons de la Bisbal, el ball de bastons de Sant Jaume, el ball de pastorets de Santa Oliva, la Colla Castellera de la Bisbal els Bous, les Gitanes de la Bisbal i el Grup de Geganters i Grallers de la Societat. Hi ha moltíssima gent seguint la cercavila!

Després de la cercavila, arriba l’hora del pregó de Festa Major que, enguany, va a càrrec del ball de Diables de la Bisbal perquè fan divuit anys! Un pregó a dues bandes, al balcó de l’Ajuntament i al balcó de l’edifici municipal del davant. Emotiu, divertit i de resum dels 18 anys del ball de diables, moltes gràcies i moltes felicitats!

Quan acaba el pregó, l’equip de govern anem ràpid a buscar les dues xarangues per començar la ruta del sopar al carrer. Anem passant pels carrers on hi ha veïns sopant. Aquesta activitat la vam començar a fer per la pandèmia i la continuem perquè ja forma part de la Festa Major!
I per la nit a descansar, que ens venen dies de moltes activitats i molta festa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari