Dissabte 8 de juliol de 2023: presentació del documental “Veus del Vent” i festa a la Miralba

Dissabte 8 de juliol: presentació del documental “Veus del Vent” i festa a la Miralba

Avui fa 100 anys que es va inaugurar l’escola de la Bisbal. El 8 de juliol de 1923, es va inaugurar l’edifici de les escoles del carrer Balmes, un edifici únic a la comarca, gràcies a l’esforç dels bisbalencs i bisbalenques i a l’Ajuntament d’aquell moment. El meu padrí va un dels infants que va estrenar l’escola!
Des de l’Ajuntament, per celebrar aquest centenari, a l’abril vam presentar el llibre, vam encarregar el mural al bisbalenc Jaume Junqué, ahir el concert i avui amb l’estrena del documental “Veus del Vent” del Carles Castelló, on hi hem col·laborat.
Al documental s’expliquen històries, vivències de companys, professors, de com ha estat l’ensenyament durant aquests 100 anys, .. molt interessant i emotiu. Moltes gràcies Caste!

Acabem de la projecció i marxem a la festa de la Miralba. Quan arribo, està acabant l’espectacle i comença el ball. Com sempre, ens ho passem molt i molt bé a la Miralba!
A la mitja part del ball, pugem la Paqui i jo a l’escenari, amb l’Isidro president de l’associació de veïns, per donar els premis de petanca i dominó. Moltes felicitats! després seguim amb el ball i el bon ambient!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari