Divendres 7 de juliol de 2023: concert de Els Pets pel centenari de l’edifici de l’escola!

Divendres 7 de juliol: concert de Els Pets pel centenari de l’edifici de l’escola!

Aquest matí a l’Ajuntament reunions i feina. Al vespre un acte molt esperat: el concert de Els Pets per celebrar el centenari de l’edifici de l’escola. El concert el fem al carrer Balmes, davant de l’escola.
Fem pagar entrada i el benefici de les entrades és per l’AMPA de l’escola, per poder seguir apostant per una millor escola!

Abans de començar, l’equip de govern els anem a saludar i xerrar una estona amb ells. Estic, fins i tot, nerviosa! És un del grup de la meva joventut, del rock català, de la música que sonava a les festes, als seus concerts, … i que, al ser d’aprop, era més especial. I després el concert, amb moltes cançons que no em sé dels últims àlbums però que a l’escoltar les cançons dels primers àlbums, cançons que coneix tothom, hem viatjat en el temps! Un gran espectacle!
Un concert diferent perquè hi hem assistit persones de totes les edats, famílies senceres, veïns, … i tot amb molt bon ambient.
Una nit especial!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari