25 i 26 de juny de 2023: diumenge i dilluns de cine Gaudí, reunions, celebració de casament civil i TeatreEspai al TAG

25 i 26 de juny: diumenge i dilluns de cine Gaudí, reunions, celebració de casament civil i TeatreEspai al TAG

El diumenge 25 de juny per la tarda és l’última sessió del cicle Gaudí de cinema en català d’aquesta temporada. Ara no hi tornarem fins al setembre. Avui venen les entrades l’Associació de la Gent Gran, i es projecte el documental “El sostre groc”, d’Isabel Coixet. Un documental que és la denúncia sobre abusos d’un professor de l’aula de teatre de Lleida que, han quedat en res per haver prescrit! Felicito a les víctimes, que surten al documental per valentes de sortir i valentes per haver superat uns fets, quan eren menors, que no hauria de patir ningú.
Com que és l’últim dia de la temporada, fem el sorteig de dos lots. El primer el sorteig de dues entrades per la propera temporada i una ampolla d’oli Torclum, i un segon lot que és una garrafa d’oli de la Cooperativa de la Bisbal i tres ampolles de vi de Cellers Domenys. Aquest segon lot li toca a la Tresa, que és a la sala. Felicitats!

El dilluns 26 de juny comencem amb una reunió. Al migdia tinc el goig de celebrar el casament civil dels bisbalencs Nabil i Dounya. Que sigueu molt feliços, parella!

I per la tarda vaig al Teatre Àngel Guimerà (TAG) al Vendrell, per tornar a gaudir del musical “La nit de Sant Joan”, per part dels alumnes de TeatreEspai amb l’Aniol entre ells. La setmana passada ja la van fer a la Societat, com a assaig general. Ho han fet molt i molt bé, i es nota que fa temps que treballen junts perquè es nota que s’ho han passat molt bé dalt l’escenari! Seguiu així!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari