Dijous 22 de juny de 2023: formació a l’ACM, venda d’entrades pel concert dels Pets, graduació de 4rt d’ESO i últim espectacle del festival EVA

Dijous 22 de juny: formació a l’ACM, venda d’entrades pel concert dels Pets, graduació de 4rt d’ESO i últim espectacle del festival EVA

Avui a les 9 del matí agafem el tren cap a Barcelona. Anem a la presentació de la formació post-electoral a l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i assistim a quatre classes magistrals diverses. Sempre és interessant assistir a aquestes formacions. Avui és el tret de sortida i ja estem apuntats a unes quantes!

Tornem amb el tren de les 4 de la tarda i, a dos quarts de 6, som a l’Ajuntament per ajudar a l’Ampa a la venda d’entrades. És la venda d’entrades pel concert dels Pets, del divendres 7 de juliol per celebrar el centenari de l’escola. Tot un èxit!

A quarts de vuit de la tarda el Dani i jo som a l’institut Coster la Torre, per assistir a la graduació dels alumnes de 4rt d’ESO. Felicitats per acabar aquest cicle i molts ànims per continuar formant-vos!

Sopem ràpid i, a dos quarts de deu del vespre, som a la plaça de l’església per gaudir de l’últim espectacle del festival EVA, amb “Mujeres de moral distraída” de Martha Escudero. Brutal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari