Diumenge 12 de març de 2023: dia esplèndid de la celebració dels 3 tombs

Diumenge 12 de març: dia esplèndid de la celebració dels 3 tombs

Ens aixequem amb vent però a les 9 del matí, aproximadament, para el vent i llueix un sol de primavera! Avui gaudim de la festa dels 3 Tombs!
L’era de batre es comença a omplir de voluntaris i voluntàries per preparar les taules i cadires per l’esmorzar. El Ball de Diables ja fa unes hores que fan brasa per tenir-ho tot a punt per les 9 del matí, quan comencen a arribar els primers a esmorzar. L’esmorzar, com sempre, un èxit! Esmorzar de brasa amb salsitxa i cansalada comprats a la Bisbal, pa del forn de les escales, oli Torclum i vi de Cellers Domenys, tot de màxima qualitat! L’ADF ja ha arribt, per abeurar els cavalls participants, gràcies!

Al cap d’una estona ja venen les dones de la junta de l’Associació de Dones la Roca Foradada, per preparar la venda dels tortells de Sant Antoni, preparats pel forn de les escales. Boníssims! I al migdia ja els han venut tots!!

A quarts d’11 del matí comença el recorregut, amb voluntaris a tots els trams. Molts carros i cavalls, que fan molt de goig! Els acompanyen el Grup de grallers i tabalers de la Societat, com ja és tradició.

Cap al final del recorregut, la benedicció davant l’església, a càrrec de Mn. Amigó.

Un dia rodó, amb més de mil persones i tot molt ben organitzat gràcies a la Judith i la Tània! Cada any, per nosaltres, aquest és el millor record i homenatge pel Rafel.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari