Dilluns 13 de març de 2023: entrevista, inauguració i Junta de Govern

Dilluns 13 de març: entrevista, inauguració i Junta de Govern

Avui començo a les 9 del matí amb l’entrevista telefònica de Domenys Ràdio, l’última entrevista política abans de la convocatòria d’eleccions. Repassem aquesta legislatura. Moltes gràcies Lourdes, un plaer com sempre!

Al migdia vaig al Vendrell per assistir a la inauguració de l’oficina de documentació on, ara ja podem demanar hora per renovar DNI, passaport, … Hi assistim bona part dels alcaldes de la comarca, ja que l’oficina dóna servei a tota la comarca. Fins ara havíem d’anar a Vilafranca, Tarragona o Vilanova per les renovacions, ara ho tenim més a prop!

Per la tarda tinc dues reunions i després la Junta de Govern, on aprovem trenta-vuit propostes:
– l’acta de la Junta anterior

– deu altes al servei Punt Verd i una denegació per no complir els requisits

– la venda d’un nínxol

– tres liquidacions d’impost de construccions per instal·lació de plaques fotovoltaiques

– una llicència per la tinença d’animals potencialment perillosos

– l’alta d’un gual

– pagaments per 126.895,29€

– tres prestacions socials, dos de llibres escolars i un de rebuts d’aigua

– altes i baixes a les classes de gimnàstica

– l’adjudicació d’una parcel·la, al carrer Narcís de la Miralba, per impagament de les quotes d’urbanització.
El febrer de 2008 es van aprovar les liquidacions i el pagament de les quotes urbanístiques provisionals de les parcel·les resultants de la reparcel·lació de la Miralba. BASE va informar a l’Ajuntament que una parcel·la, que no té habitatge construït al carrer Narcís, té deutes de les quotes d’urbanització i que la subhasta pública del bé embargat ha quedat deserta. No té un propietari assignat ja que els hereus no van acceptar l’herència de la parcel·la.
Per aquest motiu, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha adjudicat aquest parcel·la per compensar el deute de les quotes d’urbanització

– aprovació de factures per un total de 56.058,06€

– pagament de les certificacions 1 i 2 de les obres de la Fase 1 del poliesportiu municipal

– la denegació d’una llicència d’enderroc

– aprovació inicial d’un pla especial per l’ampliació i millora d’una masia

– desestimar un recurs d’activitat econòmica

– donar compte de les despeses menors del mes de febrer

– la primera certificació de les obres de reforma de la torre de «la fassina» i de la construcció de magatzems i local
Aquesta proposta és competència del Ple delegada a la Junta de Govern mitjançant acord plenari del 4 de juliol de 2019. S’han obert les portes de la sala de plens, per tal que pugui assistir-hi públic.  Aquest punt de l’ordre del dia es gravarà i posteriorment, es retransmetrà per garantir la seva publicitat.
Les obres de la fassina han començat el mes de febrer, amb un pressupost total de 694.204,19€ (IVA inclòs). Les obres les executa la mateixa empresa adjudicatària de les obres de la primera fase del poliesportiu municipal.
Avui aprovem la primera certificació de l’obra de la fassina. Aquesta certificació és de 19.650,48€ (IVA inclòs) i correspon a excavacions de cales i moviment de terres.

– la tercera certificació de l’obra de la Fase 1 del poliesportiu municipal, corresponent a la rehabilitació del pavelló esportiu i la construcció dels vestidors
Aquesta proposta és competència del Ple delegada a la Junta de Govern mitjançant acord plenari del 4 de juliol de 2019. S’han obert les portes de la sala de plens, per tal que pugui assistir-hi públic.  Aquest punt de l’ordre del dia es gravarà i posteriorment, es retransmetrà per garantir la seva publicitat.
Les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal van començar el mes d’octubre, amb un pressupost total d’1.217.445€ (IVA inclòs). Les obres les executa la mateixa empresa adjudicatària de les obres de la fassina.
Avui aprovem la segona certificació de l’obra de la Fase 1 del poliesportiu municipal, corresponent a la rehabilitació del pavelló esportiu i la construcció dels vestidors. Aquesta certificació és de 90.417,90€ (IVA inclòs) i correspon als enderrocs, excavacions de rases, retirada d’instal·lacions, fonaments i instal·lacions.

Després de la Junta fem la reunió d’equip de govern i després, cap a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari