Diumenge 5 de març de 2023: festa del soci de Cellers Domenys, Ebike, bústies de la Miralba i teatre a la Societat

Diumenge 5 de març: festa del soci de Cellers Domenys, Ebike, bústies de la Miralba i teatre a la Societat

A les 9 del matí la Leo i jo marxem cap a Sant Jaume dels Domenys, per assistir a la festa del soci de Cellers Domenys. Hi assisteixo com alcaldessa de La Bisbal del Penedès, ja que la cooperativa de la Bisbal forma part de Cellers Domenys, com a diputada de la Diputació de Tarragona i també per la família que són socis i ningú més ha pogut venir. Tres en u!
Sec a la taula de les autoritats amb l’alcalde de Sant Jaume, Marc Palau, el president de Cellers Domenys, Magí Baltà i el Delegat del govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifrè, entre d’altres. Davant, a la taula de la Judith i la Leo, saludo els regidors i regidores de Sant Jaume i a l’alcalde de Torrelles de Foix i amic, Sergi Vallès.
Un esmorzar boníssim preparat pels bisbalencs la Cuina de l’Isma i servit per treballadors i treballadores de Celers Domenys, entre les que hi ha unes quantes bisbalenques! Un matí molt assolellat, amb més de mil persones assistents!

Després de l’esmorzar amb la Leo fem un tomb per les paradetes fins que comença l’actuació de la Colla Castellera de la Bisbal, essent la primera actuació de la temporada en forma d’assaig. Escalfant motors!

Tornem a la Bisbal on, ja fa una bona estona, que passen participants de l’ebike. A la Bisbal fan la parada de dinar, dinar de brasa preparat per Torclum, amb el Jordi i l’Esther. Tot el matí el Félix, la Paqui i la Judith han estat ajudant. Quan la Leo i jo arribem, ja només queden els últims participants, que marxen cap a Sant Jaume. Ens comenten que tot ha anat molt i molt bé, com no podia ser d’una altra manera!

I el diumenge encara no s’ha acabat, perquè a quarts de sis de la tarda tornem al local social de la Miralba per seguir repartint les claus de les bústies noves. A quarts de set es queden el Feliu i el Félix, i marxo amb la Judith i la Paqui cap a teatre a la Societat. Amb l’obra “Elles”, les tres actrius ens fan riure, pensar i reivindicar el ser dona. Una obra totalment recomanable per tothom, entretinguda i amb molt de contingut. Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari