6 i 7 de març de 2023: reunions, donació d’una empresa al rebost i acte de commemoració del dia internacional de les dones a la Diputació de Tarragona

6 i 7 de març: reunions, donació d’una empresa al rebost i acte de commemoració del dia internacional de les dones a la Diputació de Tarragona

El dilluns 6 de març al matí tinc dues reunions amb bisbalencs i bisbalenques per diversos temes. Al migdia vaig amb la Paqui al polígon industrial les Planes, per recollir la donació de torrons de la Jijonenca, que cada any fa pel Rebost solidari. Moltes, moltes gràcies!

El dimarts 7 de març vaig primer a l’Ajuntament i després marxo cap a Tarragona. La commemoració del dia internacional de les dones és demà, però avui se celebra a la Diputació de Tarragona.
Primer gaudim de la impressionant exposició “Redibuixem la història“, a càrrec de l’Escola d’art i disseny de la Diputació de Tarragona. Una exposició visual i impactant, on descobrim la vida i obra de diverses dones artistes que han viscut a l’ombra pel fet de ser dones. I ve acompanyat d’una il·lustració representativa de l’artista fet per alumnes de l’escola. Molt recomanable!

A continuació la presidenta, diverses diputades i una alumna llegim el manifest del 8M, i després seguim amb l’exposició.
Quan acabem, torno a l’Ajuntament fins al migdia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari