Diumenge 11 de desembre de 2022: dinar de Nadal del Grup de Geganters i Grallers de la Societat i cinema Gaudí

Diumenge 11 de desembre: dinar de Nadal del Grup de Geganters i Grallers de la Societat i cinema Gaudí

Avui fem el tradicional dinar de Nadal del Grup de Geganters i Grallers. Un dinar que comencem a preparar a quarts de 10 del matí per fer caldo amb galets i sèpia amb gambes, dinar de festa! I acabem, com no pot ser d’una altra manera, amb gralles i ball de gegants. Un gran grup!

Per la tarda anem a veure “La voluntaria”, la pel·lícula del cinema Gaudí d’aquest mes. Avui venen les entrades l’Associació de dones la Roca Foradada. Amb la Carmen Machi de protagonista, amb un paper molt diferent dels que li hem vist. És una gran pel·lícula!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari