Dilluns 12 de desembre de 2022: comissió de seguiment del SOC i Junta de Govern

Dilluns 12 de desembre: comissió de seguiment del SOC i Junta de Govern

Avui a les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC, com a ACM (Associació Catalana de Municipis). Els temes a tractar avui són la informació de criteris generals de la convocatòria Treball i Formació Entitats Locals i la presentació de la proposta del pla formatiu del centre de Martorell.

I per la tarda tenim Junta de govern, on aprovem quaranta-dues propostes:

– dues actes de Juntes de govern anteriors

– trenta-cinc liquidacions de plusvàlues

– la licitació pel subministrament i instal·lació de nous projectors al camp de futbol municipal
Licitem per un import de 73.269,69€ (IVA inclòs). És per la renovació dels projectors actuals de llum al camp de futbol amb tecnologia LED, la superfície a il·luminar és d’uns 4.564,54m2, aproximadament.
Objectius principals: alleugerir pes a les torres d’enllumenat; reduir considerablement el consum elèctric; millorar l’eficàcia lumínica i energètica; complir els requisits de mínima contaminació lumínica i complir els requisits d’il·luminació en instal·lacions esportives
Actualment el camp de futbol municipal disposa de quatre torres d’il·luminació amb projectors de llum artificial, tipus focus, no són de tecnologia LED. Cadascuna d’aquestes torres disposa de 4 focus d’il·luminació i cada focus té un consum de 2.000 Wh. No disposa de sistema de regulació de flux lumínic. Els focus instal·lats actualment, un cop s’apaguen, s’ha d’esperar a que es refredin, per poder tornar a engegar-los.

– la sol·licitud al SOC de la subvenció per la contractació de quatre joves dins el programa del SOC de primera experiència professional a les administracions públiques. És del programa de primera experiència professional en les administracions públiques, de contractació de persones joves aturades, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.
Es sol·licita la contractació subvencionada de quatre joves, durant 1 any, en la modalitat de contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional, de les persones joves destinatàries. Les sol·licituds presentades són:
1.Un/a tècnic/a en turisme i patrimoni cultural: Per la creació i dinamització d ‘activitats per donar a conèixer el patrimoni; redacció i disseny de material informatiu i divulgatiu; dinamització del comerç ; suport a activitats de promoció econòmica i territorial
2.Un/a tècnic/a en informàtica: Per la realització d’operacions bàsiques d’administració i manteniment de sistemes operatius. Configuració de l’accés de l’ordinador a la xarxa, integració d’altres llocs de treball i serveis a la xarxa fixa i mòbil; implantació i ús d’aplicacions ofimàtiques i corporatives, tractament de text, fulls de càlcul, bases de dades. Documentació de la implantació, plantilles i formularis d’entrada i de sortida, combinació de documents, còpies de seguretat, guies d ‘explotació, suport en l’atenció a l ‘usuari; Manipulació, captura i edició d’imatges digitals i de vídeo i maquetació i disseny.
3.Un/a arquitecte/a tècnic/a: Per realitzar visites d’expedients de comunicació prèvia en matèria urbanística, comprovacions de finques i dades d’inscripcions registrals comunicables pel registre de la propietat, supervisió i execució de petites obres de reparació , redactar i supervisar documents tècnics i suport a serveis tècnics.
4.Un/a tècnic/a d’educació infantil: Per la llar d’infants municipal. Amb les tasques de tenir cura dels infants, preparació i programació d’activitats, avaluació psicomotora, emocional i desenvolupament integral del nen /a, coordinació amb l’equip de treball i comunicació amb els tutor /es dels nens /es.
Quan el SOC resolgui, ens informarà de la subvenció adjudicada a l’Ajuntament i s’iniciarà el procés per la contractació dels joves.
Anteriorment aquest programa es deia “Joves en pràctiques”, de garantia juvenil, i enguany el SOC l’ha modificat en aquest projecte.
L’objectiu d’aquest programa és que la persones joves desocupades adquireixin les primeres experiències en l’ocupació en les administracions públiques, així com competències i habilitats socials i professionals.
Es cobriran preferentment llocs en tasques relacionades amb la transició ecològica i l’economia verda, la digitalització de serveis, la cohesió social i el desenvolupament local rural.
La convocatòria s’ha obert el novembre en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

– proposta de despeses menors

– pagaments per 119.995,49€

– factures per 41.199,99€

Avui aprovem propostes importants, sempre per la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari