27 i 28 de setembre de 2022: dimarts i dimecres de reunions, entrevistes, visites, protesta i Consell Comarcal

27 i 28 de setembre: dimarts i dimecres de reunions, entrevistes, visites, protesta i Consell Comarcal

El dimarts 27 de setembre a mig matí m’entrevisten al programa l’Ull al dia , d’ETV, amb el Josep i repassem l’actualitat de la Bisbal. Gràcies per l’entrevista!

Després vàries reunions i la visita al nou comerç bisbalenc: la botiga Torclum on podeu trobar oli, melmelada d’oli, olivada, olis aromatitzats, … Felicitats Jordi i Esther per la iniciativa, per l’aposta pel territori i estic convençuda que seguireu amb èxit, el premi a la recompensa del treball i la constància!

Per la tarda em reuneixo amb un estudiant de la comarca que fa el TREC, el treball de 2n de batxillerat, sobre l’economia al Baix Penedès. Estem una estona conversant sobre la comarca, oportunitats, amenaces, … Bona feia Xavier!

Del dimecres 28 de setembre destaco la protesta dels alcaldes i alcaldesses de la comarca a l’hospital. Un hospital que s’ha quedat petit, que no pot donar l’atenció que necessitem totes les persones que vivim al Baix Penedès més totes les persones que hi passen l’estiu o caps de setmana. Sembla que la Generalitat diu que no és una inversió prioritària pel país, i aquí hi sumem que el conseller de sanitat no ha ni contestat els correus enviats de part de les alcaldies de la comarca i no hi ha manera de reunir-nos-hi per explicar-li els motius.
La sanitat és prioritària però sembla que a la Generalitat les prioritats es decideixen sense escoltar el territori…

Al migdia es produeix un incendi en un habitatge del segon polígon de Can Gordei i pugem ràpidament. Ja hi ha vàries dotacions de bombers, de Mossos, els ADF i els forestals. Per sort els habitants de la casa estan bé i només s’han de lamentar béns materials. El problema és el fort vent que porta el foc a l’altra banda del carrer, on comença el bosc. Per sort la franja forestal minimitza que corri ràpid i, al cap d’una estona per la gran feina dels equips d’emergència, el foc queda apagat. Un bon ensurt!

I per la tarda Consell comarcal, primer Junta de govern amb dotze punts a l’ordre del dia. I, a continuació, Ple ordinari amb dinou punts a l’ordre del dia. Dins els punts que aprovem per unanimitat, hi ha la moció contra la MAT modificada tal i com vam decidir al Consell d’alcaldes, i que a la Bisbal la regidora d’ERC la va presentar amb la bandera d’ERC i sense acceptar les modificacions que hem aprovat al Consell. Tenim el que tenim… L’important és treballar pel municipi, la comarca i els interessos comuns encara que no tothom ho vegi així!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari