Divendres 30 de setembre de 2022: trobada, afterwork de la Diputació a Mas Llagostera i acte d’Òmnium del Baix Penedès

Divendres 30 de setembre: trobada, afterwork de la Diputació a Mas Llagostera i acte d’Òmnium del Baix Penedès

Avui és un dia d’anar amunt i avall, tot per coses xules!

Al migdia la Judith i jo anem a dinar a Tarragona, que la Roser Olivé ens ha organitzat un dinar amb amigues i companyes. Passem una molt bona estona!!

Acabem de dinar i marxem ràpid cap a Mas Llagostera, per participar a l’Afterwork de tardor “Innovació i creativitat en l’àmbit del turisme rural”, organitzat per la Diputació de Tarragona. Primer la presentació i la visita a Mas Llagostera, espectacular! i explicació del projecte. Després el Jordi i l’Esther de Torclum expliquen el seu projecte i fem un tast d’olis. Molt interessant!
Després seguim amb una dinàmica on hi participen els assistents emprenedors i acabem amb un pica-pica. Felicitats a la Diputació per la organització i per organitzar-ho a la Bisbal!

quan encara estan amb el pica-pica, marxem perquè ja està a punt d’acabar l’acte organitzat per Òmnium del Baix Penedès “La Pau i l’1 d’octubre”. Quan arribem, escoltem el cant dels ocells i cantem els segadors. Totes les persones assistents, entre elles la Paqui i el Feliu, ens comentem que ha estat molt maco i emocionant. Gràcies Òmnium per organitzar aquest acte a la Bisbal!

Oi que és un dia xulo?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari