Diumenge 25 de setembre de 2022: Concurs7 de castells i concert de la Fira

Diumenge 25 de setembre: Concurs7 de castells i concert de la Fira

A les 9 del matí passo a buscar la Paqui i anem al pavelló d’esports de Torredembarra pel Concurs7 de castells. Emoció i un punt de nerviosisme, però amb molts il·lusió per aquest moment històric: l’actuació de la Colla castellera de la Bisbal al Concurs de Castells de Torredembarra, de les colles de 7 amb més puntuació. Ens trobem a la grallera Roser Olivé que forma part del jurat, una crack!
La Colla castellera es va crear el 2015, per tant, és una colla nova i, amb pocs anys i una pandèmia pel mig, s’ha consolidat i crescut i avui som aquí!

Anem cap a les grades on, convidats per l’alcalde de Torredembarra, gaudim del concurs. Gràcies alcalde! Al cap d’una estona arriben la Leo i el Félix.
Participen dotze colles però tot és molt àgil. La Colla castellera de la Bisbal descarrega un 3d7 i un 4d7, fantàstic! Fan intent de 5d7, el nou repte! A quarts de 2 o les 2 del migdia acaba el concurs, amb la Colla castellera en novena posició, felicitats!

A quarts de 7 de la tarda, i per acabar aquest gran cap de setmana: Concert de la Fira amb Cor Antistiana i Prades Cor. Un magnífic concert amb peces de Juan del Encina, Mateu Fletxa, Mozart i cançons de pel·lícula de Henry Mancini i Morricone, per acabar amb una gran peça de Cançó d’amor i de guerra! Una felicitació especial a les cantaires bisbalenques: l’Àngela, la Maria, l’Esperança, la Rosa, la Teresa i la Roser.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari