10 i 11 de setembre de 2022: cap de setmana del casament de la Neus i el Juanma i de la Diada Nacional de Catalunya

10 i 11 de setembre: cap de setmana del casament de la Neus i el Juanma i de la Diada Nacional de Catalunya

El dissabte 10 de setembre anem a una masia prop de Sant Julià de Ramis. Un indret idíl·lic enmig de la natura, amb una masia gran i tots els serveis necessaris. Anem al casament de la cosineta Neus!
Quina il·lusió veure una part de la família que no vèiem des de bastant abans de la Covid! Tenim tot el dia per posar-nos al dia de tots!

La cerimònia és molt emotiva i molt ben preparada pels nuvis! Després dinar i ball. Moltes felicitats ,que sigueu molt feliços Neus i Juanma!

El diumenge 11 de setembre és la Diada Nacional de Catalunya i ho commemorem amb concert de gralles i castells.


A quarts de 12 del migdia gaudim del concert de gralla dels joves “Els del darrere” i després castells amb la Colla castellera de la Bisbal i els castellers de Mediona. Una bona diada!

Després vaig ràpid a dinar per agafar el tren de quarts de 4 de la tarda. Anem a la manifestació, com cada any! Només vaig fallar l’any passat, que no hi vaig anar per l’aglomeració de gent.
Hi he anat, hi vaig i hi seguiré anant per aconseguir poder votar i ser lliures, però sense enganys: primer hem de ser un país fort i ho érem, però ara mateix no anem pel bon camí. Seguim lluitant amb respecte, tocar de peus a terra i il·lusió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari