Dilluns 12 de setembre de 2022: reunions, Junta de Govern i entrades per divendres

Dilluns 12 de setembre: reunions, Junta de Govern i entrades per divendres

A les 10 del matí la Leo i jo ens reunim amb l’empresa que farà les obres de la fase 1 del poliesportiu municipal, que és el pavelló esportiu i els vestuaris del pavelló. Avui signem el contracte i parlem de l’execució de les obres, i després anem al poliesportiu. Ara estan preparant el pla de seguretat i salut i volen tornar a veure el recinte.
Passos endavant per un equipament esportiu necessari pel municipi!

A les 12 del migdia la Leo i jo ens reunim amb el responsable de l’empresa que realitza el servei de bus urbà i comarcal. Valorem el servei però sobretot parlem del bus urbà en horari d’institut. Com que és bus urbà, no t’has d’apuntar, i no sabíem si el minibús era suficient o no. En els quatre dies de curs, a la línia que ve de Santa Cristina a l’institut, passant per la Masieta, l’Esplai, Can Gordei i la Miralba, no hi ha cabut tothom i el bus ha hagut de tornar a buscar la resta. Ara busquem solucions i el problema és que el minibús passa per tots els carrers i un minibús més gran, no passa per tots. Però és la millor solució i per tant, modifiquem una mica els horaris i anul·lem una parada de bus de Can Gordei on el minibús més gran no pot retombar. Però a prop hi ha una altra parada, per tant, problema solucionat!

Per la tarda vaig a l’institut Coster la Torre a la reunió de 3r d’ESO. És la primera reunió de classe presencial! Ja que a 1r i 2n d’ESO, per temes de pandèmia, les vam fer telemàtiques.

Torno a l’Ajuntament i a les 7 de la tarda tenim Junta de Govern Local, amb vint-i-sis punts a l’ordre del dia. Aprovem:

– dues actes de Juntes de Govern anteriors

– cinc liquidacions de plusvàlues

– el padró fiscal de la llar d’infants per aquest curs 2022/23

– dues targetes d’aparcament per persones amb discapacitat

– quatre altes al servei Punt Verd i una denegació perquè la persona que l’ha demanat no és la titular del rebut d’escombraries

– l’alta d’un gual

– liquidació d’impost per la construcció d’una piscina

– el segon certificat de les obres del carrer Rossinyol, del Papagai, per 44.093,83€

– els imports per les publicacions al BOP (Butlletí Oficial de la Província) de Tarragona del mes de juliol, que són 185€

– aprovar factures per un total de 215.871,99€

– pagaments de factures per un total de 10.074,63€

– la liquidació i segon pagament del conveni 2022 amb Joventut Bisbalenca CF

– dues llicències d’obres

Però el dilluns encara no s’acaba! De quarts de vuit a les nou del vespre, donem entrades per l’espectacle de divendres als bisbalencs i bisbalenques que volen assistir-hi. Èxit total!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari