Divendres 1 de juliol: començament de mes amb el fi de curs de la llar d’infants i el sopar del barri de la Riba

Divendres 1 de juliol: començament de mes amb el fi de curs de la llar d’infants i el sopar del barri de la Riba

A quarts de 10 del matí la Leo i jo anem a la llar d’infants. Durant tot el juliol hi ha llar d’infants però avui fem la festa de final de curs i la festa de graduació de P2, dels que el curs vinent ja faran P3 a l’escola. Hi som pares, mares, avis, àvies, .. i els nens i nenes que han preparat unes cançons, queden parats amb tanta gent!
Després les mestres de la llar posen el birret i donen els diplomes als nens i nenes de P2. Seguim amb un esmorzar per tots els assistents i un espectacle d’animació. Gràcies a la directora i les tècniques de la llar per ser tan grans professionals! I gràcies a les famílies per la confiança!

La resta de dia fent feina al despatx, fins al vespre que anem al sopar del barri de la Riba. Després de dos anys, per la pandèmia, avui la comissió que organitza el barri de la Riba ens prepara el sopar de barri! Sardinada i salsitxa a la brasa, amb amanides, pa, postres, aigua, vi i cava, tot a punt!
Sopar bo, bona companyia i fresqueta! Després de sopar organitzen un karaoke i ens hi apuntem de seguida. Primer cantant “Mamma mia” d’Abba i després “A quién le importa” d’Alaska. Ens ho passem molt i molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari