Dissabte 2 de juliol: celebració de casament civil i barri de la Riba

Dissabte 2 de juliol: celebració de casament civil i barri de la Riba

A les 12 del matí tinc el goig de celebrar el casament civil del Xavier i la Marta. Al Xavier el conec poc, i a qui més conec és a la seva germana i el seu cunyat: la Laura i el Fran. Els conec de quan treballava al banc a Torredembarra i ara feia anys que no els veia. M’ha fet molta il·lusió veure’ls i xerrar-hi i molta il·lusió celebrar el casament del Xavier i la Marta. Felicitats parella!

A les 6 de la tarda surten les coques del carrer General Manso per fer tot el recorregut del barri de la Riba, acompanyats pels grallers i tabalers de la Societat. Moltes parelles a portar la coca i gran ambient! Acabem a l’ermita de Fàtima amb la benedicció de les coques.
Després anem a seure per menjar coca i beure alguna cosa, i gaudir de l’espectacle de màgia de la tarda.
Al vespre tornem a sopar al barri però amb la família a la casa dels avis. Sopar amb productes i vins bisbalencs! I després al ball de nit.


Avui acabem les festes dels barris, unes festes que hem pogut celebrar com sempre després de dos anys de pandèmia. Es nota a l’ambient l’alegria i les ganes de festa després de dos anys de restriccions.
Unes festes del barri de tradició i música que es van perpetuant gràcies al voluntariat que organitza i hi dedica hores perquè tots en puguem gaudir, gràcies!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari