Dijous 16 de juny: matí de Consell de direcció del SOC i assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar i tarda de teatre amb en John Cleese

Dijous 16 de juny: Consell de direcció del SOC, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar i teatre amb en John Cleese

A les 10 del matí em connecto per assistir al Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), on hi formo part com a ACM (Associació de Municipis de Catalunya). Tots són importants, però avui ho és perquè aprovem l’estratègia catalana d’ocupació que hem estat treballant molts i molts mesos. Un èxit de tots!

 

A quarts d’1 del migdia em connecto, amb la Leo, a l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. Avui, entre d’altres punts, donem la benvinguda a l’alcaldessa de Santa Oliva!

I per la tarda anem a teatre, al teatre Coliseum. A començaments del 2020 teníem unes entrades per gaudir de l’espectacle d’en John CleeseLast time to see me before I die” que, per qui no sàpiga qui és, és l’actor que fa de Basil a l’Hotel Fawlty i és un membre dels Monty Python. Un còmic anglès amb humor molt anglès! del que ens agrada als catalans!
Doncs per la pandèmia van anul·lar l’espectacle i l’han anat postposant fins avui, després de dos anys!
Gaudim molt de l’espectacle, tot i que el meu nivell d’anglès no m’ha permés gaudir-lo tant com voldria. Però tot ell és un espectacle i val molt la pena!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari