Divendres 17 de juny: reunions, obertura de sobres i presentació del llibre “Causa General”

Divendres 17 de juny: reunions, obertura de sobres i presentació del llibre “Causa General”

A les 9 del matí em reuneixo amb uns bisbalencs per un tema del servei d’abastament d’aigua. Al migdia obrim els sobres A i C de la licitació del servei de redacció, … de la revista municipal. Aquest sobres són el de la documentació administrativa i les memòries a valorar. Ara la mesa valorarem, segons els plecs de clàusules, i anunciarem data per l’obertura del sobre C, que és el de la oferta econòmica i els terminis.

I a les 8 del vespre, una presentació de llibre molt especial: “Causa General” de Jordi Panyella. És especial perquè també hi participa el Caste, com a represaliat bisbalenc. Una explicació dura, emotiva i real. Gràcies Jordi i Caste!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari