Dilluns 16 de maig: reunions, mesa de contractació i entrevista al programa l’Ull al dia

Dilluns 16 de maig: reunions, mesa de contractació i entrevista al programa l’Ull al dia

Avui estic matí i tarda de reunions amb bona part del personal de l’Ajuntament. Aquestes reunions són per explicar-los l procés d’estabilització que hem d’executar aquest any, com tots els Ajuntaments.

Entremig de les reunions em connecto a una entrevista del programa l’Ull al dia, que és un programa de repàs de l’actualitat local i comarcal amb diputats, alcaldes, … Un programa d’ETV.

Al migdia, al despatx, ens reunim la mesa de contractació per obrir el primer sobre de la proposta que s’ha presentat per portar el bar del local social de la Miralba. El sobre 1 és el corresponent a la documentació administrativa. Convoquem per demà l’obertura del sobre 2, que és el sobre que conté la documentació a valorar segons els criteris que depenen de judici de valor. L’obertura del sobre es farà a al Sala de Plens i és oberta al públic.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari