Dimarts 17 de maig: visita amb el director dels serveis territorials de presidència a Tarragona, mesa de contractació, Consell Assessor de dinamització econòmica de l’ACM i tarda de reunions

Dimarts 17 de maig: visita amb el director dels serveis territorials de presidència a Tarragona, mesa de contractació, Consell Assessor de dinamització econòmica de l’ACM i tarda de reunions

A les 10 del matí rebo al despatx la visita del director dels serveis territorials de presidència de la Generalitat a Tarragona, el Sr. Àngel Cortadella. Ha sigut una reunió interessant i profitosa, on he posat sobre la taula els dubtes, queixes i propostes sobre algunes inversions i serveis de a Generalitat al municipi i a la comarca.
Gràcies per la visita!

A quarts de 12 del migdia anem a la sala de plens per l’obertura del sobre 2 de la licitació del bar del local social de la Miralba. Avui és obert al públic. Obro el sobre que conté la documentació a valorar segons els criteris que depenen d’un judici de valor. És ràpid perquè només és pública l’obertura. Després, sense públic, fem les valoracions segons el que marca el plec de clàusules i signem l’acta. Convoquem l’obertura de l’últim sobre per dijous al matí. Moltes ganes que obri el bar del local social de la Miralba!

Després em connecto al Consell Assessor de dinamització econòmica de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), on estem més d’una hora parlant de diverses convocatòries d’ocupació i diversos temes sobre ocupació i formació: l’acord marc de concertació territorial, l’estratègia catalana d’ocupació, …

Per la tarda torno a l’Ajuntament per tres reunions. Dues d’atenció a la ciutadania per diversos temes i, a quarts de vuit del vespre, la reunió setmanal amb l’equip de govern. Feina, feina i feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari