8 i 9 de gener: cap de setmana de música i teatre a la Bisbal!

8 i 9 de gener: cap de setmana de música i teatre!

El dissabte 8 de gener al matí, com sempre a fer les compres de la setmana. A mig matí em connecto amb els companys que fem el treball de final de postgrau, per acabar de preparar-lo i presentar-lo aquest gener.
A les sis de la tarda vaig al concert de Nadal de la Coral Antistiana, que actuen juntament amb Prades Cor i membres de Maskili. Un concert espectacular de nadales, amb grans veus. Felicitats a tots els cantaires, especialment a les bisbalenques les dues Maries, la Rosa, la Sílvia, l’Àngela, la Roser, la Dolors, la Teresa i l’Àngels. Sé que han tingut moltes hores d’assaig i es nota, moltes felicitats!

El diumenge 9 de gener per la tarda anem a teatre a la Societat. És l’obra que tenien preparada per Nadal però que van haver de suspendre. Ahir van fer una sessió i aquesta tarda una altra. L’obra és sobre dos dels capítols de Nadal de la sèrie Plats Bruts. Hem rigut molt! La veritat és que tenim grans actors i actrius a la Bisbal! Moltes felicitats als actors i actrius Otger, Pau, Vinyet, Nona, Àngels, Josep, Marc, Isabel i Fiona. Gràcies a totes les persones que hi col·laboreu, que ho feu possible amb els decorats, maquillatge, perruqueria, vestuari, llum, so, … Per molts anys més de teatre a la Societat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari