Divendres 24 de desembre: tornen a sonar les campanes la nit de Nadal!

Divendres 24 de desembre: tornen a sonar les campanyes la nit de Nadal!

Avui és la vigília de Nadal i al matí, com que l’Ajuntament està tancat, aprofito per fer les compres que faig els dissabtes. Al migdia encenem la llar de foc per coure al dinar a la brasa i, la veritat, és que qualsevol tall fer a la brasa millora el gust!
Per la tarda torna la llum a l’església i tornen a sonar les campanes! Sembla que no pugui ser després de quatre mesos, i tot gràcies a la feina constant del Consell parroquial per arreglar la deixadesa i mala gestió de l’anterior mossèn, ja que ens vam trobar que havien tallar la llum per impagament. Espero que aquest mossèn no el posin al capdavant de cap parròquia. Ara tenim dos mossens i dues bones persones que es van compartint la parròquia de la Bisbal, Mn Alegret i Mn Font, benvinguts!

Anem a sopar, com cada any, a casa de la Sílvia. Tots amb mascareta, que ja no ens ve de nou! Sopem, cantem nadales i fem cagar el tió.

A les 11 de la nit anem a la Missa del Gall i, al començar la missa toquen les 11, ens emocionem i tot!  Escoltem l’orgue i les nadales de la Coral. Bon Nadal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari