Dijous 23 de desembre: reunions, lots de Nadal i teatre al TAG

Dijous 23 de desembre: reunions, lots de Nadal i teatre al TAG (Teatre Àngel Guimerà)

Avui fa un dia de color de Nadal amb el cel emboirat, sense vent ni sol. M’agraden aquests dies!
Aquest migdia em connecto a la reunió convocada pel Delegat del govern a la Vegueria Penedès amb alcaldes i alcaldesses de la Vegueria i responsables de Salut de la Generalitat i de protecció civil. Ens expliquen les mesures que ja coneixem i després torn obert a dubtes i preguntes sobre activitats programades per aquests dies!

Després vaig cap al CMC per acabar de preparar el pica-pica, amb productes bisbalencs, pels treballadors i treballadores municipals. Fem un brindis per les festes i donem els lots també bisbalencs: vi i cava de Cellers Domenys i torrons de pa amb oli Torclum i xocolata.

Per la tarda cap al TAG! On l’Aniol actua amb TeatreEspai amb l’obra “Drama”, una obra escrita i produïda per ells mateixos. Seguiu així!! Felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari