Dimecres 11 d’agost: Festa Major, reportatge de TV3, convocatòria de Junta de Govern i visita del Casal d’estiu a l’Ajuntament

Dimecres 11 d’agost: seguim amb preparació de Festa Major, entrevistes de TV3, últim dia d’inscripcions, convocatòria de Junta de Govern i visita dels infants del Casal a l’Ajuntament

Avui és la vigília de l’inici de la Festa Major i això vol dir molta feina de l’equip de govern, del Kta, de la brigada, del servei d’informació i inspecció i del tècnic de cultura. Fem l’última reunió repassant-ho tot, reunió llarga però necessària.

La Judith i jo sortim de la reunió i la Leo i el Feliu segueixen repassant els temes, perquè ens visita el Casal d’Estiu.
Cada any els infants del Casal d’Estiu ens visiten el mes d’agost. Els hi ensenyem l’Ajuntament i després anem a la sala de Plens, on expliquem el funcionament i responem preguntes. Fa molta gràcia per les preguntes imaginatives que tenen!! Gràcies per la visita!

Ens avisen de TV3 que volen venir al migdia per gravar i explicar com preparem la Festa Major tenint en compte el compliment de la normativa. Primer anem a l’envelat i entrevisten a la Judith i el Feliu, després anem cap a la Societat on hi ha els geganters preparant els gegants i finalment amb els diables. Molt amables la periodista i el càmera. Ara a esperar a veure-ho!
Després seguim a l’Ajuntament preparant la convocatòria de la Junta de Govern, l’Ajuntament no s’atura ni per la Festa Major!

Quan arribo a casa, pel TN migdia surt el que va venir a gravar TV3 ahir, que era sobre la contractació de vigilància preventiva que hem contractat. Està molt bé sortir a la televisió per temes positius, sinó sembla que els mitjans només vinguin quan passen desgràcies.

Per la tarda tornem a l’Ajuntament pe continuar amb l’últim dia d’inscripcions. Un`èxit total d’inscripcions! Ens estem a l’Ajuntament fins les 9 del vespre repassant-ho tot perquè tot surti el millor possible!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari