Dimecres 5 de maig: presentació de dinamització comercial, reconeixement de l’AOC i Consell d’alcaldes

Dimecres 5 de maig: presentació de Bisbal Experience, assistència als reconeixements de l’AOC i Consell d’alcaldes

A les 3 del migdia sóc amb la Judith regidora de comerç i en Jordi de la Cambra de Comerç de Tarragona, per presentar la nova dinamització per comerços, establiments i autònoms. Després de l’èxit de participació i de públic en la formació i campanya de Nadal, ara fem un pas més.
Avui presentem als comerços i establiments, en dues reunions, la nova formació que començarà la setmana que ve i la campanya d’experiències de finals de maig i començaments de maig.
Fem una aposta forta per la formació i dinamització del comerç local que aporten vida, negoci i fan poble. L’Ajuntament assumim els costos de la formació i de la organització. Segur que en gaudireu quan s’anuncii!

A la segona reunió només m’hi estic una estona, perquè vaig cap al despatx per connectar-me al lliurament de guardons de l’AOC (Administració Oberta de Catalunya). És la sisena edició que l’AOC fa de reconeixement als Ajuntaments i Consells comarcals que són capdavanters en l’administració digital i transparència. I l’Ajuntament de La Bisbal estem en els 10 primers del país d’entre els municipis que tenim de 1.001 a 5.000 habitants.
Utilitzen l’índex de maduresa digital, que mesura els municipis en funció de la seva transparència i dades públiques, del servei digitalitzat que ofereixen a la ciutadania, durant l’any 2020. Les dades que assolim són un 82,89% digital, un 75,52% d’activitat i un 59,26% de govern obert, segons les dades de l’AOC.
Calafell i La Bisbal som els municipis guardonats de la comarca, cadascú a la seva categoria segons els habitants.
Pel tema de la pandèmia, els guardonats ens connectem a l’acte que se celebra a Barcelona. Em fa molta il·lusió, perquè ho hem aconseguit gràcies a l’esforç dels treballadors i treballadores municipals i al millor equip de govern!

A quarts de 7 surto de l’Ajuntament cap a casa, perquè a les 7 em connecto al Consell d’alcaldes del Baix Penedès. Avui tenim set punts a l’ordre del dia i acabem a les vuit del vespre.

El matí ha sigut tranquil, però la tarda plena i emocionant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari