Dimarts 4 de maig: lliurament dels premis literaris infantils, explicació d’en Pol Avinyó d’Otello i començo llibre

Dimarts 4 de maig: lliurament dels premis literaris infantils, Otello i començo llibre

El matí a l’Ajuntament és de feina i feina, però la tarda és espectacular!
A les 5 de la tarda, juntament amb la Leo regidora d’ensenyament i la Judith regidora de cultura, anem a l’auditori del CMC per donar els premis literaris infantils de Sant Jordi d’enguany als alumnes premiats de l’escola Ull de Vent, de P3 a 6è de primària. Per complir tots els protocols de prevenció contra la Covid, a les 5 citem els infants premiats de P3, P4 i P5, a dos quarts de 6 de la tarda els premiats de 1r, 2n i 3r i a les 6 de la tarda els premiats de 4rt, 5è i 6è. Moltes felicitats als guanyadors i guanyadores!

Ens quedem a l’auditori perquè, a dos quarts de 7 de la tarda, rebem en Pol Avinyò del Liceu, perquè ens parli de l’òpera Otello de Verdi.
És la tercera vegada que ens visita en Pol per explicar-nos l’òpera que veurem en uns dies i, la veritat és que ho explica tant bé i amb tanta passió, que després gaudeixes molt més de l’òpera. I això ens passarà també aquest dissabte quan gaudirem d’Otello.
Moltes gràcies Pol per compartir amb nosaltres aquesta estona parlant-nos de Verdi i d’Otello i gràcies al Liceu per fer-ho possible!

Al vespre començo llibre perquè ahir vaig acabar “Mujeres del alma mía” de la Isabel Allende, llibre que he gaudit molt.
Començo “Les tenebres i l’alba” de Ken Follet, la preqüela de “Els pilars de la terra“. He gaudit moltíssim amb tota la col·lecció de “Els pilars de la terra“, “Un món sense fi“, “La caiguda dels gegants“, “L’hivern del món“, “L’umbral de l’eternitat” i “Una columna de foc“. El llibre que començo avui que passa abans de “Els pilars de terra“, segur que m’enganxarà també!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari