Dimecres 17 de març: comissió de seguiment del SOC i suport als investigats bisbalencs

Dimecres 17 de març: comissió de seguiment del SOC, suport als investigats bisbalencs i entrevista al Periódico

A les 10 del matí em connecto a la comissió de seguiment del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), on ens expliquen el programa operatiu FSE de Catalunya (POCAT). Acabem a quarts de 12 del migdia.

A les 7 de la tarda sóc davant l’Ajuntament amb molta gent, a la concentració per donar suport als investigats pels talls de l’any passat a l’AP-7 al Pertús. De tots els encausats i encausades, n’hi ha 10 de la comarca que avui també són a la concentració. I, en el nostre cas, donant suport especialment a dos bisbalencs, un que ja ha anat a declarar i l’altre que hi va el proper divendres. No esteu sols!
Esperem que es compleixi la llei i no es penalitzi la llibertat i el dret a manifestació.

Al vespre tinc una grata sorpresa: el Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix, company de partit i amic, m’envia la notícia que surt al diari el Periódico, titulat “Alcaldes en primera línia del Covid”. No recordava aquesta entrevista! Va ser el mes de gener, per telèfon. Són entrevistes a alcaldes i alcaldesses de Barcelona, Amposta, Castell-Platja d’Aro, Girona, Granollers, Llavorsí, Roses, el Vendrell i la Bisbal. Aquí hi ha l’enllaç de la notícia. Gràcies per donar-nos veu, ha estat i és un any complicat estar al capdavant dels Ajuntaments. El més important és treballar amb els millors companys i companyes per estar sempre al costat dels bisbalencs!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari