Divendres 9 d’octubre: seguim amb la tramitació per adjudicar l’enderroc de la fassina i em connecto a la comissió de seguiment del CDSOC

Divendres 9 d’octubre: obertura sobre B de la licitació de l’enderroc de la fassina i comissió de seguiment del CDSOC

Al matí obrim el sobre B de les pliques de la licitació de les obres d’enderroc de la fassina, menys la torre. El sobre B és el de l’oferta econòmica, on les 17 empreses posen l’import pel què ofereixen fer l’enderroc, i també poden dir si es fa en menys setmanes ja que també puntua. S’han presentat 17 empreses i ja s’ha fet el repàs de tota la documentació que aporten, conforme és la necessària per executar aquest tipus d’enderroc. A l’obrir avui el sobre B, els tècnics municipals ja podran valorar el preu i termini que ofereixen, segons l’estipulat al plec de clàusules i, per tant, aviat sabrem quina és l’empresa que farà les obres.
Fa molts mesos que vam aprovar inicialment el projecte d’enderroc, que es va veure aturat, com molts altres projectes, per l’estat d’alarma en què es van suspendre els terminis. Van ser quasi tres mesos de terminis aturats que es van re emprendre el mes de juny. Per això s’ha endarrerit tot el procediment.

Al migdia torno a tenir Comissió de seguiment del CDSOC (Consell de Direcció del Servei d’Ocupació de Catalunya), del qual formo part per delegació de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). És telemàtica, com totes des del 14 de març i em connecto des de casa. Aquestes setmanes, i les properes, tenim més comissions per avançar tot el que també va quedar aturat per la suspensió de terminis de l’estat d’alarma, com són convocatòries o aprovacions de bases i projectes. Són dues hores sobre les base del FOAP (Formació d’Ofertes en Àrees Prioritàries) i de varis projectes d’ocupació. Seguim!

Vull compartir també una notícia que és d’ahir però que reflexiono avui: el whatsapp d’alcaldessa. Ahir vam publicar que més de 250 persones m’han enviat consultes, suggeriments, … a través d’aquest canal. Fa un any i mig aproximadament que vam iniciar aquest nou servei. Tinc un telèfon on només hi ha el whatsapp amb un número de telèfon i on no agafo trucades, només llegeixo i responc whatsapp, o els trasllado a les regidories corresponents. Per no saturar-me i per seguir un criteri, el tinc operatiu a l’Ajuntament i a casa, que ja són moltes hores! No sabíem si funcionaria o no, però la veritat és que el mòbil el tenim tots a mà i és una eina ràpida i fàcil. Me n’alegro que tingui èxit i que segueixi estant a disposició de tothom per continuar oferint un bon servei!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari