Dijous 8 d’octubre: començo el curs sobre comunicació i oratòria

Dijous 8 d’octubre: convocatòria de Junta de Govern local i primer dia del seminari de perfeccionament d’habilitats de comunicació i oratòria pels càrrecs electes, a l’ACM

Dilluns que ve toca Junta de Govern local però, com que és festa, la farem dimarts. Igualment avui l’hem de convocar. Per això durant tot el matí acabo de signar propostes per convocar-la. Dimarts ja explicaré les diferents propostes.

A les 4 de la tarda la Judith i jo, cadascuna a casa seva amb el seu ordinador, estem a punt per començar el seminari online de perfeccionament d’habilitats de comunicació i oratòria pels càrrecs electes locals, organitzat per l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Des de l’ACM s’organitzen molts cursos per càrrecs electes i s’hi poden apuntar tant si estan a govern com a oposició. El requisit és que l’Ajuntament sigui associal a l’ACM.
L’Ajuntament de la Bisbal hi està i els regidors de govern hi hem fet moltes formacions i molt interessants. Aquesta és la primera que faig online amb l’ACM.
És la quarta edició i consta de 3 sessions de 4 hores cadascuna (de les 4 de la tarda a 2 quarts de 9 del vespre, amb mitja hora de descans al mig). Avui comencem amb la benvinguda per part de la Joana Ortega, secretària general de l’ACM. A continuació comencem amb la primera sessió “Comunicar en temps d’infoxicació” a càrrec de Begoña Floria. Dues hores molt interessants i que passen molt de pressa! La infoxicació és l’excés d’informació que rebem i hem parlat de com comunicar i com gestionar-ho.
Després fem una pausa que, si fos presencial, és quan coneixes els companys i companyes de curs i es crea un vincle xulo. Ara només veiem els noms dels assistents però no podem interactuar, què hi farem!
La segona sessió és d'”autoconsciència, personalitat i nervis en la comunicació“, a càrrec de Josep Vicenç Mestre Nogué. Ens ha parlat del què comunicar, qui i com comunicar. Dues hores molt disteses i interessants.
És molt important formar-se durant tota la vida, en molts aspectes tant pels que necessites per la feina com per adquirir coneixements d’àrees que et venen de gust!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari