Divendres 31 de gener: acabem el mes de gener amb la visita a l’EDAR comarcal

Divendres 31 de gener: acabem el mes de gener amb visita comarcal a l’EDAR de la riera de la Bisbal

La Bisbal juntament amb altres municipis de la comarca, enviem les aigües residuals dels col·lectors a l’EDAR (Estació Depuradora d’Aigües Residuals) de Santa Oliva, situada a la riera de la Bisbal. És de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) i es gestiona a través del Consell Comarcal del Baix Penedes. Està funcionant des del 1999 i, al llarg d’aquests anys s’hi han fet vàries inversions i reformes.
La Leo, com a regidora de mediambient i del servei d’abastament d’aigua i clavegueram, m’acompanya a aquesta visita que ha convocat el Consell Comarcal i on també ve el director de l’ACA.
No hi havia estat mai i val la pena l’explicació, des que arriben les aigües brutes fins que surten depurades. Des de l’ACA comenten que és de les depuradores més ben gestionades del país. Una bona explicació i una visita molt instructiva!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari