Dijous 30 de gener: audició de gralla de l’escola de música Contrapunt

Dijous 30 de gener: dia a Vilanova i Barcelona i vespre a l’audició de l’escola municipal de música.

Avui estic tot el dia fora de la Bisbal per gestions familiars. Tot i així el mòbil treu fum: trucades, whatsapp, correus, signatures, …

A quarts de 9 del vespre ja sóc a casa i vaig fins a l’auditori del CMC (Centre Municipal de Cultura) per escoltar l’última audició: la del grup de grallers i tabalers de la Societat. Ja fa un temps que la major part del grup aprèn gralla i tabal amb el Jordi, a través de l’escola Contrapunt. Per això avui participen de l’audició de l’escola. Primer els Jordis acompanyen amb els tabals al grup de grallers de Sant Jaume, després actua el grup de grallers i tabalers i acaben amb un parell de peces conjuntes.
Felicitats grup!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari