28 i 29 de desembre: cap de setmana d’exposicions, teatre, arribada del Patge i cicle Gaudí de cinema

28 i 29 de desembre: exposició de Lego i teatre a Barcelona, arribada del Patge Reial i cinema Gaudí

El dissabte 28 de desembre al matí anem a l’enterrament de la Roser. Església i plaça plena per acompanyar a la família de Roser en aquest moment tan difícil. Al final de la cerimònia el Jordi, fill de la Roser, ens dirigeix unes paraules emocionants que ens arriben al cor. Jordi, gràcies per les paraules i pots estar segur que la teva mare està molt orgullosa de tu.

Sortint marxem cap a Barcelona. Primer anem a les Arenas per veure l’exposició de Lego i la de 3D. La de Lego és de maquetes de tot tipus: Star Wars, Disney, dinosaures, superherois, …. i el més espectacular és el Titànic i el batcotxe. Després hi ha una zona amb peces de lego on ens hi passem molta estona. La de 3D és molt curiosa, perquè hi ha plafons en imatges en 3D perquè t’hi facis fotos.
A les 5 de la tarda sortim per anar al teatre Coliseum per veure l’obra “La tienda de los horrores“, una comèdia musical dels anys 80 que torna als escenaris amb una magnífica posada en escena. Molt recomanable! Marxem amb els llums de Nadal de Barcelona.

El diumenge 29 de desembre arriba el Patge a la Bisbal! A les 11 del matí ja som a la pista per la bola màgica de Nadal, amb els elfs i també amb les taules perquè els nens i nenes puguin fer els seus dibuixos pel sorteig de pujar a acompanyar els Reis d’Orient al balcó de l’Ajuntament la nit de reis.
La pista comença a omplir-se i a les 12 del migdia arriba el Patge Reial i el seu acompanyant, muntats a cavall.
Es fa una filera on petits i grans donen la carta al Patge perquè la faci arribar als Reis d’Orient. Al final de tot pugem l’equip de govern a saludar als patges, a agrair-los haver vingut i a fer el sorteig dels sis nens i nenes que ens acompanyaran la nit de Reis al balcó de l’Ajuntament. Gràcies Judith per la organització! Matí ple d’il·lusió!

Per la tarda, com a últim diumenge de mes, cap al cine! Amb el cicle de cinema Gaudí en català. Avui la venda d’entrades la fa el Grup de Geganters i Grallers de la Societat, i la pel·lícula d’avui és “Litus“.
M’ha agradat molt tant la interpretació com la trama i el que transmet. Una pel·lícula per reflexionar sobre la vida i la mort. No us l’explicació per si l’aneu a veure. Us la recomano molt!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari