31 de desembre: fent balanç del 2019 i revetlla de Cap d’any a la Societat

31 de desembre: fer balanç del 2019 i celebrar el cap d’any a la Societat.

L’últim dia de l’any toca fer balanç de l’any viscut i a punt d’acabar. Pels que estem en política municipal, l’any de les eleccions municipals sempre és especial i, per mi, aquest encara més!
Faig un balanç breu de l’any per mesos, amb un fet destacat de cada mes:
GENER: visita als Consellers Rull i Turull a la presó de Lledoners. Impactant per entrar en una presó, saludar-los, parlar-hi i per veure la força i determinació de seguir treballant pel país amb il·lusió.
FEBRER: destaco la posada en funcionament del whatsapp de l’alcaldessa, on segueix funcionant, és un bon canal de comunicació. I, a nivell personal, l’escapada de cap de setmana a Bilbao.
MARÇ: l’acte commemoratiu dels 40 anys d’Ajuntaments democràtics.
ABRIL: ens deixa la Cristina Solé.
MAIG: eleccions municipals on guanyem per majoria absoluta.
JUNY: constitució del nou consistori municipal i iniciem nova legislatura l’equip de govern format per la Judith, la Leo, el Feliu, el Félix, la Paqui i jo.
JULIOL: festes d’estiu a les urbanitzacions i presa de possessió com a Consellera Comarcal.
AGOST: Festa Major i vacances.
SETEMBRE: arxivada la querella que ens ha posar l’ex-regidora d’ERC Pilar Verdún i entro a formar part de l’executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis).
OCTUBRE: la fibra òptica ja és operativa al municipi.
NOVEMBRE: aprovem el pressupost del 2020, per un total de 4.467.862,53€.
DESEMBRE: ens deixa la Roser Ventosa.
Resumint, un any especial amb grans persones que ens han deixat i que ens ensenyen a encarar amb força el dia a dia. Un bon any, malgrat tot, on hem guanyat les eleccions municipals gràcies a l’esforç i el treball d’un gran grup de persones que formem part d’un projecte de treballar per la Bisbal de manera oberta amb alegria, esforç i seriositat, tal i com es mereix la Bisbal.

Per la nit, com cada any, anem a sopar a la Societat. Ens reunim més de 130 persones amb un sopar espectacular preparat pel restaurant Ull de Llebre, una taula molt ben parada per la Junta de la Societat i uns centres de taula preparats especialment per l’ocasió pel Joan de cal “rajoler”. Una vetllada divertida amb bona companyia i bon ball, on acomiadem el 2019 i iniciem el nou any 2020 que, de ben segur, serà un bon any!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari