Divendres 20 de desembre: casament civil, nadales a l’escola i teatre de l’Aniol

Divendres 20 de desembre: nadales a l’escola, casament i teatre de l’Aniol.

Avui divendres és l’últim dia d’escola i institut abans de les vacances de Nadal. Abans d’anar a escoltar les nadales de l’escola Ull de Vent, celebro un casament civil a l’Ajuntament. El casament del Javier i la Maika, acompanyats de familiars i amics. Moltes felicitats parella!

D’aquí sí que ja vaig cap a la Societat. Aquest és especial perquè és l’últim que el Magí actua a les nadales de l’escola, el curs que ve ja anirà a l’institut!
En gaudeixo tant que se m’oblida fer fotografies i tot! Sort que el Rafel ho ha gravat amb el mòbil! (La fotografia que poso aquí és de l’any passat)

Per la tarda anem a TeatreEspai al Vendrell, on l’Aniol és el tercer curs que hi va i n’està molt content. Avui representen uns pastorets actualitzats i divertits! Els nois i noies són els que han escrit el guió i han repartit els papers. Moltes felicitats als actors, actrius i la direcció! Ens ho hem passat molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari