21 i 22 de desembre: cap de setmana d’ensurt familiar, de dinar de Nadal de l’associació de dones i de teatre a la Societat

21 i 22 de desembre: cap de setmana d’ensurt familiar, de dinar de Nadal de l’Associació de Dones la Roca Foradada i del tradicional teatre de la Societat.

El dissabte 21 de desembre al migdia comença amb un ensurt a la família, el meu pare. Per sort no és greu i en uns dies tornarà a ser a casa. És un avís i això vol dir seguir controls i cuidar-se molt però estem contents pel que podia haver estat. És a l’hospital Joan XXIII on el tracte i la professionalitat és excepcional! Agrair a les persones que eren a la Societat i que de seguida van avisar i a totes les persones que us interesseu pel seu estat de salut.

El diumenge 22 de desembre al matí tornem a anar a l’hospital per veure’l i, al passar per un quiosc sentim que canten la loteria i ens n’adonem que avui és el dia de la loteria nacional, a nosaltres segur que no ens toca en diners perquè ja ens ha tocat en la ràpida recuperació i sense empitjorament del meu pare!

El diumenge al migdia vaig, amb la Paqui regidora de benestar social, al dinar de Nadal que organitza l’Associació de Dones la Roca Foradada, a l’Ull de Llebre. Ens obsequien amb un regal fet per la Fundació Santa Teresa, un sabó que fa molt bona olor. I el menjar, com sempre, boníssim!!

I per la tarda cap a teatre a la Societat! És el segon any que l’elenc teatral de la Societat canvia el dia, ja que feia molts anys que la representació era el dia de Nadal al vespre. I hi ha molts gent!
Una comèdia divertida interpretada per grans actors i actrius locals: el Joan, l’Arlette, el Marc, la Isa, l’Àngels, la Rat i el Palla. I un fi de festa emotiu i de total actualitat. Una gran vetllada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari