Dimarts 12 de març: dia de comarca i vegueria Penedès

Dimarts 12 de març: reunió de tècnics municipals, cloenda del projecte Innovadors de la Xarxa Comarcal d’Ocupació i presentació de l’informe de la FEGP de conjuntura econòmica al Baix Penedès.

Començo el dia amb la reunió setmanal amb els tècnics municipals d’urbanisme pel seguiment dels diferents expedients.

A les 11 del matí sóc al Centre Cívic l’Estació del Vendrell per la presentació de la cloenda del projecte Innovadors de la Xarxa Comarcal d’Ocupació. Acte presidit per la Presidenta Comarcal del Consell comarcal Eva Ma Serramià, i la consellera comarcal d’ocupació. La tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de Calafell explica com serà el segon projecte Innovadors per aquest 2019, amb la implicació dels municipis que tenim Serveis d’ocupació municipal i on hi participen tots els municipis de la comarca.

Quan acabo marxo, amb l’Eva Ma Serramià i el Jaume Casañas, cap a la seu de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) al Vendrell, per la presentació de l’Informe de conjuntura econòmica al Baix Penedès. Arribem a la part final de la presentació però la part que escoltem és molt interessant. És l’informe de conjuntura Econòmica que elabora la FEGP amb Activa Prospect, del segon semestre del 2018 de l’Alt i Baix Penedès i Garraf. Fan una presentació específica per cada comarca i avui és la del Baix Penedès. En destaco que el creixement de la comarca és superior a la mitjana catalana (3,4%) gràcies a l’impuls de la indústria. És un informe seriós i dels que cal aprofundir-hi per aprendre i millorar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari