9 i 10 de març: cap de setmana d’aniversaris, de conferència castellera a la Societat, de sopar a l’Esplai, festa del vi jove i oli novell de Cellers Domenys i de Carnaval a Sant Pere Molanta

9 i 10 de març: dinar d’aniversaris, conferència castellera, sopar amb l’Associació de veïns de l’Esplai, festa del vi jove i l’oli novell de Cellers Domenys, carnaval a Sant Pere Molanta i dinar a Les Piques.

Dissabte 9 de març dinem tota la família per celebrar els aniversaris dels dos Rafels, un per la setmana passada i l’altre per la propera i fem el dinar entremig. Dinar boníssim al BonGuss amb companyia immillorable i pastís d’aniversaris!

A les set de la tarda assisteixo a la segona conferència dins el 22è Cicle de conferències castelleres a la Societat, organitzat pel Salvador Ferré i el suport constant d’en Josep Anton Ramon. Avui és la projecció de les filmacions castelleres d’en Jaume Domingo Mulet (pare de l’amic Jaume Domingo!) dels anys 1969, 1970 i 1972 i la projecció de la pel·lícula “Jan Julivert. Tota una vida pels castells”. El Salvador Ferré presenta l’acte i parlen en Jaume Domingo i l’historiador casteller Salvador Arroyo Julivert. Veig bona part de la primera filmació però a les vuit marxo per anar a sopar a l’Esplai.

A quarts de 9 del vespre la Judith, la Leo, el Feliu i jo amb les respectives parelles, anem al sopar que organitza l’Associació de veïns de l’Esplai. Un sopar al que tenim el goig d’assistir-hi cada any i que la Junta de l’Associació organitza pels associats. El sopar el prepara al Lili que porta el bar, un sopar boníssim que, acompanyat de bona companyia, fa que passem un bon vespre. Aprofitem per parlar amb els veïns de projectes, propostes de futur i el dia a dia. Un gran dissabte!

Diumenge 10 de març a les 9 del matí, la Leo, el Feliu i jo marxem cap a Sant Jaume per participar en la festa del vi jove i l’oli novell, organitzat per Cellers Domenys. Una festa amb un esmorzar multitudinari, paradetes d’artesania, actuació musical i parlaments. Un esmorzar cuinat pels bisbalencs “La pella de l’Isma” amb el Pere i la Cristina al capdavant, això ja és senyal que és un bon esmorzar i si l’amanim amb oli del Clot de l’hora i bevem vi de Cellers Domenys, ja és un esmorzar perfecte!
Fa molta calor amb un sol ben fort, que fa que el dia llueixi encara més.

De Sant Jaume marxo amb la família cap a Sant Pere Molanta on fan el carnaval al migdia i que, com cada any hi anem. Avui les comparses no passen fred, com altres anys, i la rua llueix molt! Arrodonim amb un dinar a les Piques on, com sempre, és excel·lent!

Cap de setmana intens!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari