Dijous 20 de desembre: esmorzar de Nadal, comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua, assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, audició de l’escola municipal de música i sopar de Nadal de l’Ajuntament

Dijous 20 de desembre: esmorzar al Racó de la Gent Gran, Comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua, Assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, audició de bateria i pianos de l’escola de música i sopar de Nadal de l’Ajuntament.
Ajuntament2
A quarts de 10 del matí vaig a l’esmorzar del curs de la memòria, al Racó de la Gent Gran. Un grup nombrós i molt ben avingut que preparen, amb molta cura i fins l’últim detall, l’esmorzar de Nadal. Moltes gràcies!

A les 10 del matí cap al despatx a l’Ajuntament per la Comissió de seguiment amb l’empresa concessionària del servei d’abastament d’aigua. Una comissió especial avui, perquè ens presenten l’avantprojecte del Pla director del servei d’abastament d’aigua i sanejament. Un Pla importantíssim per saber on estem, quines deficiències hi ha i un pla de millores i de futur de la xarxa. Aquest Pla l’està redactant una empresa a càrrec d’Aqualia, ja que en el contracte de la concessió del servei és l’empresa qui l’ha de redactar però l’anterior equip de govern no l’havia sol·licitat.
Ben aviat us el podrem presentar!
Idiada
A quarts d’1 del migdia el Pere i jo anem a l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, a les instal·lacions d’Idiada, juntament amb representants de la resta d’Ajuntaments de la Mancomunitat: Albinyana, Banyeres i Santa Oliva.
Una assemblea amb 7 punts a l’ordre del dia, a destacar l’aprovació del compte general 2017.

Per la tarda seguim amb l’audició de l’escola municipal de música, avui amb nou músics entre bateries i piano. Es nota la feina de les classes i l’afició dels alumnes, gran audició!
Música1Música2Música3Música4
De l’auditori del CMC anem cap al sopar de Nadal de l’Ajuntament que, enguany celebrem a Mas Llagostera. Un vespre per compartir, intentant no parlar de feina, amb els companys i companyes de l’Ajuntament amb un menjar deliciós i un entorn magnífic!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari