Dimecres 19 de desembre: reunions per la RLT, convocatòria de Ple extraordinari, audicions de guitarra i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres 19 de desembre: reunions per la RLT, convocatòria de Ple extraordinari, audicions de guitarra de l’escola de música i Junta de Govern al Consell Comarcal.
Ajuntament1
Ahir i avui al matí l’he dedicat a reunir-me amb cada treballador de l’Ajuntament. El motiu és lliurar-los la seva proposta de fitxa de treball, ja que estem iniciant una RLT (Relació de Llocs de Treball), que és obligatòria de fa anys als Ajuntaments i aquí no la teníem.
Donar a cada treballador i treballadora la seva fitxa no és obligatori però creiem que és el millor perquè cadascú és qui millor coneix el seu lloc de treball i qui ens pot proposar modificacions en les tasques.
Una tasca important i necessària!

Per la tarda ja tenim a punt el pressupost 2019 i l’equip de govern ja teníem la intenció de portar-lo al Ple a finals d’any. Per això l’hem convocat pel dilluns 24 de desembre a les 13:00h. Un Ple amb dos punts a l’ordre del dia:
1. Proposta de complementar les retribucions a percebre pel personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en supòsits d’incapacitat temporal
2. Proposta d’aprovació del Pressupost de l’Ajuntament pel 2019

Un Ple amb propostes importants pel municipi!
Música3Música1
A les 7 de la tarda vaig cap a l’auditori per l’audició dels 8 alumnes de guitarra de l’escola municipal de música amb el seu professor, el Javier. Una gran actuació!! Demà a les 7 de la tarda hi ha audicions de bateria i els més petits de piano, divendres a les 5 de la tarda els alumnes més grans de música i dissabte a les 11 del matí els conjunts. La millor manera d’acabar el primer trimestre d’aquest curs a l’escola municipal de música.

Música2Música4Música5Música6Música7Música8

El dia encara no s’acaba perquè a 2 quarts de 9 del vespre tenim l’última Junta de Govern d’aquest any al Consell Comarcal. Una Junta amb 14 punts a l’ordre del dia, d’on cal destacar el programa Trefo (Treball i Formació) i propostes d’ensenyament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari