27 i 28 d’octubre: fred,contacontes, trobada de gegants, cinema Gaudí amb la presència del director de la pel·lícula i encetem la temporada del foc a terra

27 i 28 d’octubre: cap de setmana amb fred i contacontes, trobada gegantera al Catllar, cinema Gaudí amb “Formentera lady” i la presència del director Pau Durà i primer dia de la temporada d’encendre el foc a terra.

Dissabte 27 d’octubre a la tarda hi ha contacontes a la biblioteca, com cada últim dissabte de mes. Avui és un contacontes especial perquè s’estrena una nova voluntària: la Lorena Faubel. Ho ha fet de fàbula! amb una gran història, un decorat immillorable i un sentiment que ha fet que tots els assistents estessin ben atents al conte. Moltes felicitats Lorena i moltes gràcies per entrar a formar part de les voluntàries del contacontes. Després la Ruth López ha explicat un conte, la Ruth ja és veterana i, com que l’experiència és un grau, ho ha fet molt i molt bé!! Us animo a tothom a assistir-hi!
Contacontes1Contacontes2Contacontes3Contacontes4
Diumenge 28 d’octubre al matí, anem a la trobada gegantera al Catllar, amb el grup de geganters i grallers de la Societat. Ens llevem plovent però avisen que no se suspèn la trobada de gegants perquè tenen un pla alternatiu.
Quan arribem al Catllar ja no plou però està molt tapat. Esmorzem i ens comenten que no es farà cercavila de gegants perquè plou, però que es farà una ballada colla per colla i una de conjunta sota cobert. I això és el que fem i queda ben lluït!
Gegants1Gegants2Gegants3Gegants4
Per la tarda cap al CMC pel cicle Gaudí de cinema en català, avui amb la pel·lícula “Formentera lady” i una sorpresa: ens visita el director de la pel·lícula Pau Durà i el productor David. Avui la Coral Antistiana és qui s’encarrega de les entrades.
Quan ens van dir que vindria en Pau Durà a presentar la pel·lícula ens va fer molta il·lusió. Sempre en fa quan coneixes i veus en persona algú que has vist en sèries, pel·lícules o teatre, i en Pau Durà l’he vist a Plats Bruts, Merlí,  Com si fos ahir i en la pel·lícula del mes passat del cicle Gaudí.
És una persona molt planera i agradable. Ha presentat “Formentera lady” parlant dels motius d’haver-la dirigit, com se li va acudir, … molt interessant. I la pel·lícula us la recomano perquè transmet pau, fa reflexionar i té punts d’humor.
Cine1Cine2Cine3Cine4
Aquest cap de setmana, sobretot avui, fa molt de fred. Serà el primer any en molts en què celebrarem la castanyada abrigats!
Arribo a casa i encenem el foc a terra, inaugurant la temporada! I sopar pa torrat al foc, no té preu!!Foc

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari