Divendres 26 d’octubre: visita de la Consellera d’empresa i coneixement Àngels Chacón i el IV Congrés de Dones d’empresa

Divendres 26 d’octubre: visita de la Consellera d’empresa i coneixement de la Generalitat i participació al IV Congrés de Dones d’empresa.
Consellera1
A través de la Conselleria de turisme del Consell Comarcal, en Jaume Casañas ha organitzat la visita de la Consellera d’empresa i coneixement, Àngels Chacón, a la comarca. I tenim l’honor que l’inici d’aquesta visita sigui a la Bisbal, començant per una visita i esmorzar a Mas Llagostera.
La Sra. Àngels Chacón ens va visitar a la Bisbal el mes de març d’aquest any com a Directora d’indústria i vam visitar els polígons industrials. Una visita molt important i interessant!
Avui comencem a quarts de 10 del matí a Mas Llagostera on, el Consell Comarcal del Baix Penedès ens convida a alcaldes i regidors de turisme de la comarca a compartir aquesta visita i esmorzar. Primer la Cristina i el Pere ens ensenyen la casa, explicant anècdotes i històries tant de la masia com de tot el procés d’adequació. Després anem cap a l’espai destinat a activitats per empreses, … que és on esmorzem i parlem amb la Consellera. Treballar en un entorn ideal!
Aquí acaba la visita amb polítics i la Consellera visita vàries empreses de la comarca, començant per Torclum, d’en Jordi Pasqual a qui, al ser a la Bisbal, acompanyem la Judith i jo. El Jordi ens explica què fa, no només amb l’oli sinó totes les activitats organitzades al voltant del món de l’oli. És un gran emprenedor!
Consellera2Consellera3Consellera4
Quan la Consellera segueix amb la seva ruta per la comarca, nosaltres ja marxem. Vaig cap a Calafell per agafar el tren cap a Vilanova i la Geltrú. Avui se celebra el IV Congrés de CongrésDonesDones d’empresa amb el títol “L’empresa una mirada diferent”, dedicat a la innovació i tendències.CongrésDones1
és la primera vegada que hi assisteixi però, al venir al matí la Consellera, m’incorporo a la conferència central de la 1 del migdia a càrrec de Sandra Arévalo, fundadora de Talent revolution, Starup Wisar, amb el títol: “l’alquímia de l’emprenedoria: transformant els reptes en oportunitats”. Una conferència interessantíssima!
A continuació dinem on, a part de gaudir d’un menjar exquisit, aprofitem per parlar i compartir experiències.
Després de dinar hi ha una sessió de “l’entorn digital aplicat a les empreses” amb cinc grans dones, seguim amb una taula experiencial amb quatre grans dones més i finalment la cloenda.
M’hi vaig apuntar per la coneixença amb Dones d’empresa i la FEGP (Federació empresarial del gran Penedès), no com empresària ni emprenedora i he gaudit molt!. Ponents i organització d’alt nivell, tot marcat d’una senzillesa i humilitat, d’on se’n desprèn una energia, una il·lusió per la feina feta i pels projectes, que és increïble! Moltíssimes felicitats a la organització! He gaudit i aprés molt i en bona companyia!
CongrésDones2CongrésDones3CongrésDones4CongrésDones5CongrésDones6
Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari