2, 3 i 4 de març: maridatge Terra i Taula a l’Ull de Llebre, festa del vi jove i l’oli novell de Cellers Domenys i calçotada de la colla

Sopar-maridatge de divendres, esmorzar de Cellera Domenys i calçotada de la colla: tres àpats diferents amb tres ambients diferents i tots molt especials.

El divendres anem al sopar maridatge de Terra i Taula al restaurant bisbalenc Ull de Llebre que, amb en Jordi de Lo Mam, han creat un menú exquisit amb oli Torclum i pa de l’Obrador, maridat amb vins de l’Augustus Forum i cava de Jané Ventura.Comencem amb un vermut a -80º, “Tomate bonito” i la calçotada sense feina.

sopar1Sopar10Sopar11Sopar9

Seguim amb ravioli de col amb cabra hispànica, mar i muntanya de rap  i garrí a la brasa i herbes del territori.

Sopar3Sopar7Sopar6

I acabem amb els postres amb què en Jordi de Lo Mam va quedar subcampió del món 2018. Una experiència única de sabors, olors i presentació. Tenim joves grans professionals al nostre territori, felicitats!!

Sopar8Sopar2Sopar5

CD1Diumenge al matí acollim la Festa del vi jove i l’oli novell de Cellers Domenys. És un esmorzar i fira d’artesania que organitza cada any Cellers Domenys a Sant Jaume, però aquest any dins els actes del centenari de la fundació de Cellers Domenys, ens van oferir organitzar aquesta festa a la Bisbal. De seguida vam accedir amb molts il·lusió.CD7
Una festa presidida pel President de Cellers Domenys, Lluís Urgell, el gerent Lluís Roig, el secretari de presidència de la Generalitat Quim Nin, el Director dels serveis d’agricultura de la Generalitat a Tarragona Àngel Xifré, el president de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya Ramon Sarroca i el diputat de la Diputació de Tarragona Martí Carnicer.
També ens han acompanyat alcaldes dels municipis on les seves cooperatives formen part de Cellers Domenys, com són l’alcalde de Sant Jaume, l’alcalde de Banyeres, l’alcalde de Rodonyà i l’alcalde de Blancafort.
CD4Ens hem reunit més de 1.000 persones per gaudir d’aquest magnífic esmorzar preparat pels bisbalencs Cristina i Pere, amb tot preparat i a punt gràcies als treballadors i treballadores de Cellers Domenys. Molt bona organització on no hi ha faltat de res.CD6
Mentre esmorzem,escoltem música en directe per un grup de jazz, seguit dels parlaments i després amb les actuacions dels grups bisbalencs que ens han acompanyat. Les Puntaires de la Bisbal que estaven al mig de la fira, i després les actuacions de la Colla Castellera els Bous, el Ball de Gitanes de la Bisbal, el Grup de Geganters i Grallers de la Societat i el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal.
Acabem donant un tomb per la fira. Ha estat un gran matí!

CD2CD5CDbousCDgitanesCDgegantsCDdiables

Calçotada2Just acabada la festa, vaig a casa de la Gemma per la calçotada de la colla. És la colla de sempre, des que érem nens i de quan sortíem de joves.Calçotada1 Tots tenim obligacions que fan que no ens puguem reunir tant sovint com voldríem, però dies com avui compensem!
Tot i la pluja que anava caient, hem fet una molt bona calçotada, rient, parlant i gaudint del moment!

Cap de setmana fantàstic!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari