Dijous 1 de març: comencem el mes amb Junta de Govern i el sopar groc a Vilafranca

Comencem el mes de març amb Junta de Govern local.

Una Junta ordinària amb 22 punts a l’ordre del dia:
– aprovació de dues actes de Juntes de govern anteriors
– aprovació de quatre canvis de titularitat de rebuts de la brossa per canvis en la propietatBisbal
– aprovació de dues comunicacions d’obres menors en règim de comunicació
– aprovar dues llicències de gual
– aprovar una targeta d’aparcament de minusvàlids
– aprovar una pròrroga i una denegació pel comptador solidari
– aprovar la inscripció a la llar d’infants d’un nou alumne que comença aquest mes de març
– aprovar la inscripció en l’activitat esportiva de pilates
– aprovar la taxa per ocupació de sòl i volada de la via pública
– aprovar factures que pagarem a la propera junta de govern
– aprovar el procediment de contractació del servei d’assessoria laboral i fiscal
Fins ara una gestoria ens portava tot el tràmit de personal i assessoria laboral i fiscal, però era un contracte menor prorrogat, fet que és massa correcte. Per corregir-ho, traiem a concurs aquest servei obrint-lo a totes les empreses que ofereixin aquests serveis i hi estiguin interessades. Aprofitem per ampliar els serveis que necessitem, sobretot degut a les obligacions per les noves normatives que incrementen els controls i seguiments en els temes de facturacions, personal, …
Quan aquest procediment surti publicat al BOP (Butlletí Oficial de la Província), és quan les empreses poden presentar-se.
– aprovar el procediment de contractació del servei de Casal d’Estiu i de Nadal
Vam fer un contracte menor negociat sense publicitat pel servei de Casal d’estiu el 2016 i vam poder prorrogar pel 2017. Ara toca tornar a treure a concurs el servei l’ampliem també al casal de Nadal, que es fa pels dies laborables de les vacances escolars de Nadal. En aquest cas, també poden presentar-s’hi els interessats en el moment en què surti publicat al BOP.
– aprovar l’adjudicació del contracte de serveis de gestió de les xarxes socials municipals i premsa
El mes de gener vam iniciar el procediment de contractació del servei de xarxes socials i premsa. La persona que va obtenir més puntuació és qui ja ha presentat tots els papers i la garantia i, per tant, avui adjudiquem aquest contracte per quatre anys. És amb la bisbalenca Sònia Ferrer.
– aprovar les bases del 9è concurs literari pel Sant Jordi 2018
Per tercer any consecutiu tenim l’honor d’organitzar el concurs literari, continuant amb la gran tasca que van iniciar els companys d’AdB (Associació de la dignitat de la Bisbal) fa 9 anys. Tant el Jacint, com el Ferran, la Felissa, la Josefa, el Miguel, … van crear un concurs que ja és tradició i que, amb molts esforços, van aconseguir que fos un referent. Moltes gràcies!
– aprovar el procediment de contractació del servei de gestió de la piscina
És similar al procediment del Casal d’estiu, que ara també tocava treure a concurs el servei de gestió de la piscina, que inclou els socorristes, la gestió d’entrades, la neteja de la piscina, … Amb la novetat que a partir d’aquest any obrirem la piscina a mitjans de juny, perquè tots en poguem gaudir més temps!

SoparGroc6Al vespre participo, junt amb la Judith i l’Esther, del sopar groc solidari a Vilafranca, organitzat per les entitats independentistes Comissió Onze deSoparGroc4 Setembre, Òmnium Cultural Alt Penedès i Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) al Penedès. Som més de 300 persones que assistim a aquest Sopar Groc, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat amb les famílies dels presos i exiliats polítics. El sopar és al Teatre el Casal i paguem 65€ pel sopar a càrrec del càtering Cal Blay. Un sopar boníssim!
Un Sopar Groc presentat pel vilanoví Toni Albà i amb la participació de Corals i músics de Vilafranca, entre ells l’amic David Miret, que és un dels impulsors que cada dia toquen el Cant dels Ocells davant la Plaça de l’ajuntament mentre hi hagi un pres polític.
Escoltem també els parlaments d’alguns dels familiars dels presos polítics i exiliats polítics, com la dona del president, la Sra. Marcela Topor. Un sopar molt agradable on coincidim amb amics i coneguts del Penedès, compartint taula amb en Jaume Casañas i la Maria Senserich.  Abans de marxar aprofitem per saludar i parlar amb el gran Jordi Turull.

SoparGroc2SoparGroc8SoparGroc7SoparGroc1SoparGroc5

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari