24 i 25 de febrer: dinar amb l’Associació de veïns del Priorat, Contacontes, presentació d’un llibre de l’IEP, teatre The Chanclettes al TAG, cros escolar i cinema Gaudí

Cap de setmana cultural i esportiu!
Priorat4Priorat2
El dissabte al migdia la Judith, la Leo i al Feliu anem al dinar que ens hem apuntat al local social del Priorat, que cada mes organitza l’Associació de veïns i amics del Priorat.
Una iniciativa de l’associació molt ben rebuda pels veïns, que una vegada al mes van a dinar a un preu molt econòmic, amb bona companyia i després amb música i ball.
Al saber que feien aquesta iniciativa vam preguntar-los si només era pels socis o obert a tothom i, al dir-nos que estava obert a qui volgués, ens hi vam apuntar. Primer un pica-pica i després un segon plat que ja havíem triat i que els hi porten amb càtering.
Després els postres i l’aigua i beguda no falta. A l’acabar i abans de començar el ball, el Sr. Antonio agafa la guitarra i ens ofereix vàries cançons, un gran artista!
Quan ja estem tips, comencen a posar música de ball i després música per ballar més “sueltos”. Nosaltres marxem a quarts de 5 de la tarda per anar al contacontes però al local segueixen ballant. Moltes gràcies per aquest dinar tan fantàstic i felicitats per la iniciativa!

Priorat5Priorat6Priorat7Priorat1

Contacontes1A les 5 de la tarda comença el contacontes, com cada últim dissabte de mes, a la biblioteca. Avui les voluntàries que s’han preparat elsContacontes2 contes són la Sònia i la Ruth. Cadascuna explica un conte on els nens queden ben bocabadats i concentrats en l’explicació. Gràcies Sònia i Ruth per dedicar-nos part del vostre temps!

Després del conte d’una granota que volia volar i del conte d’uns gats molt estimats pels seus veïns, berenem davant la biblioteca.

Llibre1Ja no ens movem de la biblioteca per preparar l’espai per la presentació del llibre de les 19:00h, per part de l’Institut d’EstudisLlibre2 Penedesencs (IEP). El llibre és “La cultura al Penedès: passat, present i futur” i el presenta l’historiador baixpenedesenc Josep Solé Armajach. Un llibre que parla de la cultura del Penedès, la tradició, … estudis de varis autors per fer un retrat del gran Penedès. A la biblioteca tenim un exemplar d’aquest llibre.

Una presentació interessant que ens acosta més a conèixer el passat del nostre Penedès.

TeatreMarxo just quan acaba la presentació per anar al TAG (Teatre Àngel Guimerà) a veure “#DPutuCooL” l’espectacle de The Chanclettes. Pel meu SantTeatre1 (al gener) em van regalar entrades per aquest espectacle i hi hem anat família i amics.
És un cabaret que defineixen com a contemporani i cosmopolita, que és irreverent, musical, transgressor i sobretot molt i molt divertit! He rigut molt i m’ho he passat molt bé, us ho recomano!

Cros2Diumenge al matí tenim el cros escolar per tercer any consecutiu. Hi participen més de 550 nens i joves d’escoles de totes les comarques que participen alCros1 cros escolar del Consell Esportiu, però entre aquests inscrits també hi ha alumnes de l’escola i l’institut bisbalencs i bisbalenques que s’han inscrit per participar només en aquest.
El dia és fantàstic i això ajuda a què sigui un èxit. El cros està organitzat pel Consell Esportiu però el poble que el rep és qui organitza el recorregut, actes paral·lels, avituallament, voluntaris,…
La Bisbal som una vila que es volca al carrer quan hi ha activitats i avui també: escola, institut i les respectives Ampes i Ajuntament hem treballant conjuntament perquè sigui un èxit. La Bisbal Vertical ha obert les portes del rocòdrom perquè qui volgués passés una bona estona escalant, a l’era hi havia inflables i la majoria de botigues de la Bisbal han donat aigua, fruita i coques per donar als participants. Ha estat un gran matí!cine

A la tarda vaig a veure la pel·lícula “La llamada“, dins el Cicle de Cinema Gaudí de cinema en català. Avui és l’Associació de la Gent Gran qui se n’encarrega de la guixeta. Som trenta-una persones de públic que gaudim d’aquesta comèdia. M’ha agradat molt la pel·lícula i m’ha sorprés en positiu! Molt recomanable!!

Cap de setmana esgotador de dinar, contacontes, presentació de llibre, teatre, cros escolar i pel·lícula però que també ha servit per carregar piles en veure la implicació dels bisbalencs en totes les activitats i el gran èxit en tot. Ara a començar una altra setmana!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari