Dimarts 31 d’octubre: castanyada a l’escola i amb la colla

Últim dia d’octubre i celebració de la castanyada i de Halloween (festa americana que es va introduint a casa nostra).

Els alumnes de 1r d’ESO celebren la castanyada al Priorat, davant el local social, on fan el concurs de panellets. El grup de l’Aniol s’hi presenten i tots mengen els panellets de tots, encara no saben el veredicte però s’ho han passat molt bé i això és l’important.
castanyadaA l’escola de primària celebren la Castanyada i a les 4 de la tarda ens deixen entrar als pares i mares per menjar castanyes amb els nostres fills.
Els grans van vestits de castanyeres i, amb l’ajuda dels professors, torren les castanyes. A l’entrar al pati busco els de 4rt i de seguida veig les dues classes que seuen a terra esperant les castanyes. Vaig amb el Magí i esperem que ens portin les castanyes, que estan boníssimes acabades de fer!
N’han fet tantes que van repartint-les i encara en podem prendre a casa per aquest vespre.

Al vespre celebrem la castanyada a casa amb la colla, celebrem la “Castanyada terrorífica” ja que els nens es disfressen i sopen a la golfa amb ambientació terrorífica.
Mentre anem parant taula i preparant les golfes, truquen a casa nens i nenes disfressats amb el “truco o trato”. Ja tinc una bossa de caramels per anar repartint!

Un sopar amb molta companyia i amb molt bon menjar, on no falten moniatos ni panellets.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari