Dilluns 30 d’octubre: reunions amb bisbalenques, convocatòria de Junta pel dijous i panellets de l’institut

Encarem els últims dies d’octubre amb novetats a cada moment sobre la política catalana. Tot endavant!

Aquest matí he tingut visita amb dues bisbalenques, una per tema d’ocupació a qui he explicat com funciona el servei SOM i com es pot donar d’alta. L’altra visita era sobre el tema del cadastre.
Fa unes setmanes que està arribant una segona tongada de cartes enviades pel Cadastre amb la regularització que s’està fent. La manera com s’explica la carta atabala a molta gent perquè no està explicat amb un llenguatge planer. Li he explicat què ha fet el cadastre i la repercussió econòmica a la butxaca de la gent.

Durant tot el dia he anat signat propostes que passaran dijous a la Junta de Govern, fins a signar la convocatòria amb l’ordre del dia de la Junta de Govern local de dijous a les 11:00h.

PanelletsAl migdia han vingut a dinar a casa tres companys de classe de l’Aniol: el Martí, la Salma i la Laia. Després de dinar han preparat els panellets amb la massa que havien preparat ahir deixant-la reposar. Després al forn i a esperar que es refredin per portar-los demà a l’institut.
Ahir també van preparar el recipient on els posarien. Tots quatre molt il·lusionats amb la preparació i presentació dels panellets per demà!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Josep Pros 31 d'octubre de 2017 8:53 am Respon

    Aquesta revisio, amb impostos municipals, quan ens representarà?
    El diari de Tarrag surten poblacions que baixen el IBI, al nostre, que passarà?
    Menys sou i més impostos on ens porta?. Impagats, embargaments, desahucis, etc.
    Has d’habitar-ho, redueix el percentatge
    Salut i coratge.

    http://Revisiocadastre

    • Agnès Ferré 1 de novembre de 2017 7:35 pm Respon

      Hola Josep, no tenim les dades del cadastre i per això no hem modificat l’IBI. A començaments d’any tindrem els imports totals reals i calcularem una rebaixa de l’IBI per l’any següent.

      http://agnesferre.cat

Deixa un comentari