Dijous 29 de juny: notes primària, reunió IES, comissió seguiment Aqualia i fi de curs coaching

Avui recollim notes de primària.

L’Aniol acaba primària, acaba una etapa. Ha tret molt bones notes però el millor és veure com gaudeix amb tot el què fa, les ganes d’aprendre i de començar projectes nous. El Magí acaba tercer i ha tret molt bones notes també! Ha estat un curs difícil perquè és un canvi important de 2n a 3r, tant d’edifici com d’hàbits, però se n’ha sortit molt bé.

A les 10 del matí anem a l’IES Coster la Torre. Ens trobem amb el director i amb la tutora del projecte Skla. D’ajuntament som la Maguy, regidora d’ensenyament, la Leo, regidora de joventut, l’Arantzazu tècnica d’ocupació i joventut, regidores d’ensenyament d’Albinyana i Llorenç i l’alcalde de Querol. És per explicar-nos que aquest curs s’ha fet el projecte Skala amb els alumnes de 4rt d’ESO venint a l’Ajuntament de la Bisbal, explicant com ha anat,tasques realitzades, … i fent una nova proposta pel proper curs que crec que és una molt bona idea i que serà molt profitosa pels estudiants.

De la reunió cap a l’Ajuntament a la Comissió de seguiment d’Aqualia de cada mes. Repassem punts de les anteriors reunions i seguim amb els nous aspectes que hem anat proposant uns dies abans. Són reunions importants i profitoses per anar fent el seguiment del servei, inversions, avaries, propostes, …

coachingAl vespre assisteixo al final de curs de coaching, el primer que fem a la Bisbal i amb molt d’èxit! Aquest va destinat a treballadors en actiu i els assistents ja en demanen un altre pel proper curs. La Mireia Ventosa, la professora de coaching, ha entregat els diplomes.
Molt contenta de l’acceptació  i del resultat dels cursos que hem anat organitzant durant aquest curs 2016/17!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari